Search
  • AdventureLand

Svensexa

Updated: Apr 29, 2019

Ikke ofte svensker legger deler av sin svensexa (utdrikningslag) til Lødingen.

Men det var tilfellet i går, 27.04.2019

I samarbeid med Mountain Guide Travel fikk AdventureLand Lødingen fløyet inn, med helikopter, en gruppe med glade "grabbar" fra vårt vakre naboland.

Været var, stort sett, på vår side. Samarbeid mellom ulike aktører og bedrifter, i Lødingen, gjør at vi kan få til slike evenementer som dette. Dette er et flott eksempel på hvordan vi løser oppgaven. #adventureLandLødingen, Sea Rafting North og Gunnars Fiskelykke har ved flere anledninger vist at samarbeid styrker. Det spesielle denne gangen var vel Helilift fra riksgrensen. DET skjer ikke for ofte.

I alle fall så fikk våre gjester en uforglemmelig dag på havet og #BarøyLighthouse, der det forøvrig ble foretatt nakenbading, (+4 i vannet). Og servering av fiskesuppe og drikke i lokalene til Lofoten Sea Products AS vil de sendt glemme. Det ble også spilt badminton. Kanskje på tide med en turnering der?

Fisk fikk de selvsagt. Noe av fisken gikk med i fiskesuppa, noe ble laget file av. Gunnar er en god læremester. Resten ble lagt på is, i kasser, og fraktet opp til riksgrensen. Sikkert et aldeles herlig kveite måltid der i dag :)

Må også få takke til Narvesen i Lødingen for nydelige bagetter.


546 views0 comments

Recent Posts

See All

2021

AdventureLand
Rådhusvegen 9
N-8410 Lødingen  
Phone: +47 90 72 30 64   
e-mail: booking@adventureland.no

The reception is open from 10am to 10pm from May to October every day of the week.
The rest of the year the reception will be open after inquiries by phone or mail

2020 © Kopirett - AdventureLand Lødingen