Search
  • AdventureLand

God jul til alle

Da var vi kommet til lille julaften 2020. Et merkelig, og annerledes år er snart over. Hva som skjer i 2021 er det kun historien som vil kunne fortelle oss, om et års tid.

2020 avsluttet med et oppdrag i Beirut for Team Rubicon. Slike oppdrag setter det livet vi lever her i Norge i perspektiv. Man forstår hvor bra man egentlig har det, og hvor glad man burde være hver morgen man våkner i et velregulert og demokratisk land. Vi har det godt her på berget. Selvsagt finnes det utfordringer, urettferdighet, korrupsjon og fattigdom også i Norge. Men totalbildet er at vi har det mer en bra nok. Men vi må holde fokus og verne om demokratiet.

Kan virke som en klisje, men jeg ønsker meg alltid en bedre verden. En verden der alle blir hørt, en verden der barn, og voksne, slipper å gå sultne til sengs. Jeg ønsker meg at alle skal kunne få gå på skole. Utdanning er veien ut av fattigdom.

Jeg ønsker alle ei riktig god jul og godt nytt år. Måtte alle tenke på barna, det er deres høytid og det er de som skal bringe våre tradisjoner videre.

53 views0 comments

Recent Posts

See All

2021

AdventureLand
Rådhusvegen 9
N-8410 Lødingen  
Phone: +47 90 72 30 64   
e-mail: booking@adventureland.no

The reception is open from 10am to 10pm from May to October every day of the week.
The rest of the year the reception will be open after inquiries by phone or mail

2020 © Kopirett - AdventureLand Lødingen