Search
  • AdventureLand

MAI 2019

AdventureLand vil ønske alle en vel overstått 1. mai

Tenk at nå er det mai allerede. Fin vær har det vært den siste tiden, selv om "reinkalvria" satte inn i natt, og det var litt pudder på bakken da vi stod opp.

Snart blir det rydding rundt i Lødingen. Nasjonaldagen skal jo feires. Vi er inne i "strandrydderuka". Sist helg ble det, på initiativ fra Lillian Larsen, ryddet både til lands og til vanns. Flott tiltak.

Jeg vet at "Ja til Lødingen" snart vil pynte opp i sentrum. Blomster skal ut, sammen med benker, bord og sykkelstativer. Håper virkelig at mange tar seg tid til å avse noen timer til forskjønning av Lødingen.


Mye skjer i mai:

  • 4. mai er det åpen på Gjenvinning stasjonen på Strand

  • 5. og 12. mai vil det være konfirmasjon av årets konfirmanter i Lødingen Sokn

  • 8. mai er det frigjøringsdag og Veterandag.

  • 17. mai nasjonaldagen

  • 25. mai er det Damenes Aften. Mange har allerede meldt seg på, men vi har fremdeles ledige plasser. Nå er musikken klar: TRESPA skal slå an takten. Dette er en artist fra Narvik som legger vekt på at det skal være glad musikk, det skal være gjenkjennbart og humørskapende,. Gjerne med stor allsangfaktor. Vi skal komme ut med et fullstendig program i slutten av neste uke. Men jeg kan røpe at det er fine premier på inngangs billetten. For eksempel er det 2 gavekort på sightseeing med helikopter under Festspillene i NordNorge , gitt av Heli-Team/Vestfjord Panorama.


6. juni er det Cognac Aften
77 views0 comments

Recent Posts

See All

2021

AdventureLand
Rådhusvegen 9
N-8410 Lødingen  
Phone: +47 90 72 30 64   
e-mail: booking@adventureland.no

The reception is open from 10am to 10pm from May to October every day of the week.
The rest of the year the reception will be open after inquiries by phone or mail

2020 © Kopirett - AdventureLand Lødingen