Search
  • AdventureLand

AdventureLand Hostel

Sånn, i dag, søndag 4. august 2019, var vi klare med alle 11 rommene i Rådhusvegen 9.

Det har blitt jobbet rimelig intenst de siste måneder. Men nå er vi helt klar, og kan fokusere på drift, både av hostelet og av opplevelse turisme.

Vi ha driftet rom siden i juni, men vi har hele tiden måttet veie antall gjester opp mot kapasitet. I dag står alle 18 sengene ferdig oppredd og klar (bortsett fra de det ligger noen å sover i da 😂)

Vi har kunnet sende mennesker på sykkel gjennom Lofoten og Vesterålen i sommer. Ruten og lengde på dagsetapper, samt plass å overnatte har vært tilpasset den/de enkelte.

Flere oppdrag for sykkelturister står for tur. Også et større oppdrag for en kunde i Oslo.

Vi vet Gunnars Fiskelykke har vært travelt opptatt hele sommeren. Faktisk har han vært så travel at vi må vel snart få flere båter til Lødingen 😀.

Nye eiere på Brygga Hotell har medført et positivt samarbeid.

Her er det mye å bygge på. Og sammen så vil vi få Lødingen opp og fram. Det har vel sjelden vært så mye turister og tilreisende til Lødingen som i 2019. Og med litt list og lempe klarer vi å holde dem noen dager ekstra.

Selv om det fremdeles er sommer, så vet vi høsten kommer. Nordlysturismen er fremdeles et, så og si, blankt ark i Lødingen. Men vi jobber med saken. Kinesere har allerede begynt å booke seg rom for høsten, både i 2019 og 2020.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

2021

AdventureLand
Rådhusvegen 9
N-8410 Lødingen  
Phone: +47 90 72 30 64   
e-mail: booking@adventureland.no

The reception is open from 10am to 10pm from May to October every day of the week.
The rest of the year the reception will be open after inquiries by phone or mail

2020 © Kopirett - AdventureLand Lødingen