Search
  • AdventureLand

#5forhvalen

Nå er det vår. Snøen forsvinner, sakte, med dog den blir borte.

Jeg er med i en organisasjon som heter Team Rubicon. Team Rubicon Norge (TR-NOR) har fått tildelt 300 000 fra Miljødirektoratet, og skal i 2019 ta et krafttak mot marin forsøpling. Vi iverksetter serviceprosjekt #5forhvalen. Dette gjelder både på land, i strandkanten og under vann. Hoveddelen vil foregå under Strandryddeuka fra 29 april til 5 mai, men små og store prosjekter vil iverksettes hele våren.

Nesten daglig kan vi lese om hval og andre sjødyr som blir funnet med plast i magen. Sannsynligheten er allerede stor for at fisken vi spiser inneholder plast i mikrobiter. Vi er på et kritisk punkt i verden. Nå er vi klar over hvor utbredt plastforsøpling er i alle typer vannområder, og har en unik sjanse til å bekjempe denne utviklingen. 

Også her i Lødingen har vi søppel som ligger å flyter i naturen. Så jeg håper at mange her i Lødingen kan ta et ekstra tak i år. Vær med å bidra med hode-skulder-kne og kast! Plukk noe søppel, ta bilde av det. Legg det på Instagram el FB med hashtaggene #5forhvalen #temrubiconnorge #trnor.

Og siden AdventureLand ønsker å premiere en flink Lødingen beboer så må man også bruke hashtaggen: og #AdventureLand


Se forøvrig video av vår høye beskytter Hanne Sørvåg


147 views0 comments

Recent Posts

See All

2021

AdventureLand
Rådhusvegen 9
N-8410 Lødingen  
Phone: +47 90 72 30 64   
e-mail: booking@adventureland.no

The reception is open from 10am to 10pm from May to October every day of the week.
The rest of the year the reception will be open after inquiries by phone or mail

2020 © Kopirett - AdventureLand Lødingen